Taalkundige Essays n Gerf uit die vroegskemer - Hendricks, Frank (African Sun Media, 2017)
"Hierdie werk is 'n kombinasie van oorspronklike (nuwe) navorsing, die herbewerking van vroeër gepubliseerde werk, asook die verwerking van lesings en referate. Die bydraes in die bundel dra by om onontginde terreine te ondersoek en ander te verfyn in die lig van nuwe insigte." - Prof. Wannie Carstens, Noordwes-Universiteit