Inter-Accions Pràctiques col·lectives per a intervencions a l'espai urbà - Selvas, Sergi (Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona, 2014)
Aquesta publicació recull les reflexions sorgides de la primera experiència del projecte «Inter-Accions. Metodologies Col·lectives per a Intervencions Urbanes» en forma d'articles breus dels seus participants. Inter-Accions és un projecte col·laborador interuniversitari d'estudiants i per als estudiants d'art i arquitectura, i es planteja davant la necessitat d'obrir espais autònoms i interdisciplinaris d'aprenentatge en la mateixa institució. L'objectiu principal és construir un espai d'experimentació col·lectiva on sigui possible l'intercanvi d'eines i coneixements que vagin més enllà de la mateixa disciplina. Des d'aquesta perspectiva crítica, i en un context acadèmic universitari, es proposa aquesta experiència perquè arquitectes i artistes comparteixin rols, i perquè, a partir del treball conjunt, estableixin noves metodologies útils, pràctiques i crítiques aplicables als camps de treball respectius per analitzar i treballar sobre les interaccions que es produeixen en l'espai social de la ciutat.