Healing en 'alternatief' genezen - Margry, Peter Jan (Amsterdam University Press, 2017)
Voor het eerst is er nu een neutraal boek over alternatief genezen dat het fenomeen niet de lucht in prijst, noch verketterd, maar de waarde en betekenis ervan voor de moderne samenleving verkent en de kwesties eromheen uitlegt.