Het gezicht van de publieke zaak Openbaar bestuur onder ogen - Schouten, Steven; den Hoed, Paul; Dijstelbloem, Huub; Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbele; Holtslag, Jan Willem (WRR Verkenningen, 2010)
Public administration; Political science