Van isolatie naar integratie - de Groot, S.W (0e215a8d-337b-4480-ad87-f73a97595625, 1963)
Een Engelstalige uitgave van Van isolatie naar integratie is verschenen als Deel 80 (1977, ISBN 9789024719624) in de reeks Verhandelingen van het Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde.