Actualia Vennootschapsrecht - Weyts, Luc (eds) (Leuvense Notari, 2001)
In dit boek zal elke notaris, advocaat, magistraat, bedrijfsjurist of consultant die van ver of dichtbij met het vennootschapsrecht in aanraking komt, zijn gading vinden. In een eerste deel wordt ingegaan op de problematiek van de vennootschap in oprichting. Aspecten van vertegenwoordiging en de raad van bestuur worden in deel twee behandeld. De voor de praktijk erg belangrijke materie van de kapitaalverhoging en -vermindering wordt uitvoerig behandeld in het derde deel. Het voorlaatste deel is gewijd aan de verkrijging van eigen aandelen. Tot slot wordt de lezer getracteerd op enkele zeer praktijkgerichte vraagstukken.