Declaració sobre ètica i integritat en la docència universitària Declaración sobre ética e integridad en la docencia universitaria - María Casado (Col·lecció de Bioètica, 2018)
En aquest document de l'Observatori de Bioètica i Dret s'analitzen els problemes que acuiten actualment la docència a l'educació superior. Els objectius dels autors són concretar què significa la integritat en la docència a la universitat; quins han de ser els seus continguts fonamentals i quines implicacions comporta; influir en els que prenen decisions en l'àmbit dels sistemes d'educació superior, i repercutir en els mitjans de comunicació i en l'opinió pública a fi d'augmentar la qualitat del debat i promoure la presa de decisions de la ciutadania, lliure i informada, en les polítiques del sistema d'educació superior.