Document sobre bioètica i edició genòmica en humans Documento sobre bioética y edición genómica en humanos - María Casado (Col·lecció de Bioètica, 2016)
Aquest Document examina l'impacte de la utilització de les tècniques d'edició genòmica, tant en recerca bàsica com en el seu ús terapèutic i en l'anomenat «millorament» humà, amb l'objectiu de promoure un debat social informat que comporti propostes d'actuació assumibles per la col·lectivitat i que contribueixin a la construcció d'un marc jurídic, ètic i deontològic adequat.