Documento sobre el acceso responsable a la información jurídico-bioética en red Document sobre l'accés responsable a la informació jurídico-bioètica en xarxa - Itziar de Lecuona Ramírez (Col·lecció de Bioètica, 2012)
Amb l'elaboració d'aquest document, l'OBD adverteix dels greus inconvenients que presenta un erroni maneig de la informació per a un debat bioètic adequat i responsable, alhora que ofereix a tots els professionals que treballen en aquest camp -periodistes, investigadors, legisladors, etc.- una sèrie de recomanacions davant de l'immens cabal d'informació disponible i no controlable.