Jak se vyhnout plagiátorství: Příručka pro studenty - Gojná, Zuzana (Karolinum Press, 2020)
V této příručce se dozvíte: • kde vzít vlastní myšlenky, • jak správně citovat různé zdroje, • co přesně se považuje za plagiátorství, • jak se vyhnout různým formám plagiátorství, • příklady (ne)slavných plagiátů, • o třech O proti plagiátorství • i pár tipů, jak nespadnout do časového presu.