Judocus J.C.A. Crabeels - Ijsewijn, J. (Supplementa Humanistica Lovaniensia, 1981)
De geschiedenis van het Crabeels-geslacht te Overijse begint wanneer de jonge Brusselse rechtsgeleerde Antonius-Laurentius er zich als notaris in 1733 kwam vestigen. Hij is er waarschijnlijk op stage geweest bij