De marges van de macht - Devos, Rob (Wijsgerige Verkenningen, 1995)
De filosofen willen de wereld niet alleen verschillend interpreteren, maar ook veranderen! Wat blijft er van dat project in het hedendaagse 'denken in Parijs': nu Sartre en Althusser verdwenen, de politiek en de cultuur sterk ge