Politokrasie: 'n Peiling van die dwanglogika van die territoriale staat en gedagtes vir 'n antwoord daarop - Koos Malan (Pretoria University Law Press (PULP), 2011)
Politokrasie: 'n Peiling van die dwanglogika van die territoriale staat en gedagtes vir 'n antwoord daarop deur Koos Malan 2011 ISBN: 978-0-9869857-3-7 Bladsye: 358 Print weergawe: Beskikbaar Elektroniese weergawe: Gratis PDF beskikbaar