Qüestions bioètiques sobre la venda d'aliments i la dispensació de medicaments "online" Buying medicines and foods online: bioethical issues - Lluís Cabré (Col·lecció de Bioètica, 2019)
Aquest document de l'Observatori de Bioètica i Dret es proposa identificar problemes bioètics derivats de l'ús d'Internet en el comerç i l'intercanvi d'aliments i medicaments; oferir recomanacions cap a la responsabilitat dels actors implicats (poders públics, plataformes digitals, distribuïdors i ciutadania en general), i fomentar polítiques públiques que s'adeqüin als requisits de seguretat i qualitat.