La Revolució que havia de canviar el món. Cent anys del 1917 - Jaume Camps Girona (ed.) (Estudis sobre Conflictes Socials, 2018)
Cent anys després de l'assalt del Palau d'Hivern és bo que analitzem com va canviar el món la Revolució Russa. Des del CECOS presentem aquest nou volum de la col·lecció Estudis sobre Conflictes Socials, que explica des de diversos àmbits socials i territoris (des d'Espanya fins a l'Uzbekistan) com va influir en l'esdevenir de la història la revolució bolxevic i com va ser la nova realitat sorgida dels soviets. Amb aquesta finalitat, diversos investigadors analitzen els protagonistes d'aquella etapa i com es van succeir els fets en un món que estava en guerra.