Teisininkų etika : nuo status quo pavyzdinio modelio link - Gruodytė, Edita (Vytautas Magnus University, 2016)
Monografijoje pristatomas VDU Teisės fakulteto mokslininkų 2012-2014 metais vykdytas projektas "Teisininkų etikos reglamentavimo bei etinio ugdymo tobulinimo koncepcija", kuriame pirmą kartą Lietuvoje nuosekliai, išsamiai ir lyginamojoje perspektyvoje buvo tiriama teisininkų etikos, garbės teismų praktikos ir etinio ugdymo reglamentavimo problematika. Monografijoje pateikiami susisteminti ir apibendrinti tyrimo rezultatai. VDU Teisės fakulteto autorių kolektyvo leidinys skirtas teisininkų bendruomenei, studentams, teisininkų savivaldos organizacijoms, įstatymų leidžiamosios ir vykdomosios valdžios atstovams bei plačiajai visuomenei.