Documents de planificació lingüistíca Memòria dels programes de postgrau de planificació lingüística impartits a la Universitat de Barcelona durant el període 1987-1993 - Cabré, M. Teresa (Col·lecció Lingüística Catalana, 2000)
Els textos aplegats en aquest volum són la memòria dels programes de postgrau de planificació lingüística impartits a la Universitat de Barcelona durant el període 1987-1993, que es van dur a terme gràcies a la col·laboració entre la Universitat, la Direcció General de Política Lingüística (Generalitat de Catalunya) i el Consorci per a la Normalització Lingüística. El llibre recull els programes de les tres edicions que es van dur a terme (entre els anys 1987 i 1993), l'estructura docent (amb els plans d'estudi) i una relació del professorat, l'alumnat i els criteris de selecció i avaluació. També s'hi inclou una memòria de les pràctiques, amb els organismes participants, i un conjunt d'apèndixs amb els programes de les assignatures i les enquestes de valoració dels cursos.