Arbeidsinkludering, læring og innovasjon i NAV - Kane, Aina A. (Orkana Forlag AS, 2021)
Arbeidsinkludering, læring og innovasjon i NAV (ALIN) er et forskningssamarbeid mellom UiT Norges arktiske universitet og NAV Troms og Finnmark, hvor forskerne har undersøkt ulike sider ved NAVs arbeidsrettede innsats, herunder ulike arbeidsinkluderingsmetoder, NAV-ansattes handlingsrom, kompetanseutvikling og selvivaretakelse, digitale tjenesteverktøy samt overordnede politiske føringer og lovreguleringer. Denne boken samler noen av arbeidene som er utført i forskningsprosjektet ALIN. Boken retter seg mot ledere og ansatte i NAV og deres samarbeidspartnere, politiske beslutningstakere og studenter og ansatte i ulike utdanningsløp som NAV rekrutterer fra.