Recomanacions per a la presa de decisions ètiques sobre l'accés de pacients a unitats de cures intensives en situacions de pandèmia - Cabré Pericas, Lluís (Col·lecció de Bioètica, 2020)
Aquest document de l'Observatori de Bioètica i Dret es proposa orientar els professionals i facilitar-los la presa de decisions en l'àmbit de l'atenció a pacients en situació crítica per la malaltia COVID-19. Les indicacions que s'hi recullen s'han d'interpretar de manera individualitzada per a cada pacient, fent prevaldre sempre el judici clínic.