Memòria de la Transició a Espanya i a Catalunya V Els mitjans de comunicació - Aracil, Rafael (Col·lecció Centre d'Estudis Històrics Internacionals (CEHI-UB), 2004)
Aquest cinquè volum recull les intervencions al curs organitzat pel Centre d'Estudis Històrics Internacional de la Universitat de Barcelona, que va tenir lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya l'any 2003. Com els anteriors volums, té com a objectiu fornir a les joves generacions d'un marc de reflexió que els ajudi a completar la seva formació política, social, professional i cívica, a través de testimonis dels participants en aquell important procés de transició del nostre passat recent.