Muzikološke razprave, in memoriam Danilo Pokorn - Faganel, Tomaž; Kokole, Metoda; Cigoj Krstulović, Nataša (ZRC SAZU, Založba ZRC, 2004)
Collection of articles written by the following contributors: Alenka Bagarič, Katarina Bedina, Nataša Cigoj Krstulović, Darja Frelih, Stane Granda, Ivan Klemenčič, Metoda Kokole, Zmaga Kumer, Primož Kuret, Jože Sivec, Jurij Snoj, Leon Stefanija, Edo Škulj.