Železnodobno gradišče Cvinger nad Virom pri Stični Stratigrafija in tipološko-kronološka analiza naselbinske keramike - Grahek, Lucija (E-Monographiae Instituti Archaeologici Sloveniae, 2013)
Here presented book is in Slovenian only, while the printed version, Stična. Železnodobna naselbinska keramika / Iron Age Settlement Pottery, is a bilingual publication.