Arxius de poesia experimental: perspectives de futur - Bordons, Glòria (Col·lecció Filologia UB, 2020)
Els arxius de poesia experimental són imprescindibles per conèixer una part molt important de la creació del segle XX, sovint marginada per la crítica i l'acadèmia, i absent en els currículums de l'educació obligatòria. Aquest llibre recull els punts de vista tant dels productors dels arxius com dels responsables dels centres que els acullen, amb l'objectiu de fomentar el diàleg, conèixer els fons per impulsar la creativitat i traçar línies renovadores de futur.