El llenguatge a la cruïlla de les disciplines Homenatge al professor Christian Lagarde - Pujol Berché, Mercè (Études, 2020)
El llibre que aquí us presentem vol ser un homenatge al professor i investigador Christian Lagarde. En general, els homenatges es fan a persones que s'ho mereixen i, en aquest cas, ningú posa en dubte que Christian Lagarde s'ho mereix i de bon tros.