Sjezd českých právníků 2022 (Karolinum Press, 2023)
Sborník vydaný k úspěšnému Sjezdu českých právníků, který se uskutečnil dne 5. května 2022 v Praze. Obsahem sborníku jsou referáty, koreferáty a diskusní příspěvky pronesené na sjezdu, jež dokumentují aktuální postoje všech právnických profesí k tématu sjezdu: "společenská a profesní odpovědnost právníků a institucionální pojistky jejich nezávislosti".