Кадрове забезпечення спорту вищих досягнень в Україні - Мирослав Дутчак; Юрій Шкребтій; Володимир Томашевський (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті висвітлено можливі шляхи вдосконалення системи підвищення кваліфікації тренерів і лікарів, задіяних у підготовці спортсменів України до Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.