"Allà on els arbres canten" : una novel·la per a l'aula de ciències - Núria Ruiz Morillas (Universitat Autònoma de Barcelona, 2014)
La novel·la és un bon recurs educatiu per facilitar l'adquisició i comprensió d'alguns con-ceptes complexos. Aquest article proposa una sèrie d'activitats per primer cicle d'Educació Secundària Obligatòria a partir de la novel·la Allà on els arbres canten.