Зміни якості життя хворих на туберкульоз легенів у процесі проведення фізичної реабілітації - Анжела Ногас (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті показано вплив фізичної реабілітації на організм хворих на туберкульоз легенів, проаналізовано якість їхнього життя. Обґрунтовано необхідність повноцінного життя хворим на туберкульоз легенів, показано позитивну динаміку покращення загального та психоемоційного стану, суттєве підвищення показників якості життя хворих.