Нові концептуальні підходи до організації самостійної роботи студентів - Олександр Андрійович Коновал; Тетяна Іванівна Туркот (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Коновал О. А., Туркот Т. І. Нові концептуальні підходи до організації самостійної роботи студентів У статті здійснено аналіз змісту теоретико-методологічних (системного, аксіологічного, синергетичного) підходів до організації самостійної роботи студентів, обґрунтовано необхідність їх реалізації в сучасному освітньо-інформаційному середовищі вищого навчального закладу.