Digitaalinen terveydenhuolto tulee muokkaamaan maailmaamme - Pasi J Eskola (Finnish Social and Health Informatics Association, 2014)
Vallankumous tulee - mistä ja milloin se alkaa? Suuri lääketieteellinen vallankumous on jo aivan nurkan takana, vaikka suuri osa terveydenhuollon ammattilaisista vaikuttaa autuaan tietämättömiltä asiasta. Asia on näin, mikäli on uskominen Eric Topolin kirjaa The Creative Destruction of Medicine - How the Digital Revolution Will Create Better Health Care [1]. Kirjassaan Topol kuitenkin kuvailee lääketieteen olevan äärimmäisen konservatiivinen ja hyvin hidas muuttumaan. Kirjoittajan arvion mukaan vallankumouksen katalyytiksi tarvitaan tavallisia kansalaisia, jotka ryhtyvät vaatimaan muutoksia.