Special identification of tuberculosis and non-tuberculosis mycobacteria in the Republic of Tajikistan - Октам Бобоходжаев; Фируз Шарипов; Аслиддин Раджабзода; Самариддин Алиев (Academy of Sciences of Moldova, 2019)
Identificarea specială a tuberculozei și mycobacteriei non-tuberculoze în Republica Tadjikistan