کاردرمانی در سندروم پرادر ویلی - گزارش یک مورد - ناصر حوایی; مهسا محمدزاده; ماندانا رضایی (Shahid Beheshti University of Medical Sciences, 2015)
مقدمه و اهداف سندروم پرادر ویلی یک بیماری ژنتیکی نادر است که در اثر اختلال در بازوی بلند کروموزوم پدری 15 ایجاد می شود. میزان بروز این سندروم 1 در20000 تا 125000 تولد زنده میباشد. علاوه بر درمانهای دارویی و رژیمی، به دلیل بروز مشکلات جسمی و ذهنی در این کودکان، کاردرمانی با رویکرد جامعنگر و کلنگر بهترین گزینه جهت توانبخشی است. معرفی بیمار در این مطالعه یک مورد کودک مبتلا به سندروم پرادر ویلی که از خدمات کاردرمانی بهرهمند بوده است؛ گزارش میگردد. بیمار کودک 1 سالهای است که بعد از بررسیهای به عمل آمده با تشخیص سندروم پرادر ویلی به کلینیک کاردرمانی معرفی شده و بعد از 1 سال کاردرمانی در زمینه تون عضلانی، رشد حرکتی، واکنش تعادلی و پوسچر بهبودی داشته است.