Protecția solară - Ana Maria Alexandra Stănescu (Amaltea Medical Publishing House, 2019)
Beneficiile protecţiei solare sunt mediatizate constant în ultimii ani. Cu toate acestea, există persoane care nu folosesc creme, loţiuni, uleiuri cu factor de protecţie solară sau le folosesc necorespunzător, reducând factorul de protecţie solară inscripţionat pe ambalaj. Acest tip de protecţie este necesar pentru evitarea arsurilor solare şi prevenirea cancerului de piele.