Програма самостійних занять фізичними вправами студентів вищих закладів освіти - Анатолій Цьось; Євген Котов (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті висвітлено програму залучення студентів до самостійних занять фізичними вправами. Запропоновано співвідношення засобів фізичного виховання, пульсові режими фізичних навантажень відповідно до морфофункціональних особливостей молоді.