L'ensenyanment de Teoria Econòmica dins de l'Espai Europeu d'Educació Superior: algunes reflexions - Ramón María-Dolores (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2009)
Teaching 'Economic Theory' in the European Higher Education Area: Some Reflections