Kitap Tanıtımı: Yaşam Boyu Okuma Eğitimi - Feride İdi (Sakarya University, 2013)
Yaşam Boyu Okuma Eğitimi, Ed. Alpaslan Okur, Ankara: Pegem Akademi, 2013, 310 s. (Kitabın Yazarları: Alpaslan Okur, Elif Aydın, Tuğba Demirtaş, Üzeyir Süğümlü, Zekeriyya Kantaş, Funda Keskin, Gökçen Göçen)