The student health services at the University of Pretoria from 2000 to 2005 - D H van Papendorp; M Coetzee; A M Koorts (AOSIS, 2007)
The University of Pretoria's Student Health Services provides free, voluntary, family-medicine-orientated health services with an emphasis on offering preventative medicine and health education to enrolled students. ABSTRAK Die Universiteit van Pretoria se Gesondheidsdienste voorsien gratis, vrywillige gesins-medisyne-georiënteerde gesondheidsdienste met die klem op voorkomende medisyne en gesondheidsopvoeding aan ingeskrewe studente.