Reciclar transformant l'oli : elaboració de sabó i biodièsel - Cristina Tàrrega Nogués; Dolors Jové Albareda (Universitat Autònoma de Barcelona, 2008)
Des de el curs 2005-2006 els alumnes de tercer d'ESO de l'IES J. Lladonosa de Lleida participen en l'activitat d'elaboració de sabó natural en pastilles. El curs següent vam afegir el sabó moll i durant el curs 2007-2008 la fabricació de biodièsel. En aquest article s'explica com.