ORGANIZATIONAL CULTURE & MANAGERIAL COMMUNICATION - FACTORS OF ASSURING CONTINUITY BETWEEN HIGHER EDUCATION CYCLES - USM ADMIN (Moldova State University, 2019)
CULTURA ORGANIZAȚIONALĂ ȘI COMUNICAREA MANAGERIALĂ - FACTORI DE ASIGURARE A CONTINUITĂȚII ÎNTRE CICLURI DE ÎNVĂȚĂMÂNT SUPERIOR În articol este abordată problema privind stabilirea unui cadru teoretic și metodologic de realizare a conexiunii între cicluri de învățământ superior din perspectiva culturii organizaționale și comunicării manageriale. În acest context, nivelul de realizare a continuității este privit ca unul dintre indicatorii culturii organizaționale, iar comunicarea manage- rială - ca un mijloc de asigurare a acestui nivel. De asemenea, se stabilesc liniile directoare de realizare a continuității și atribuțiile structurilor manageriale în acest sens. Cuvinte-cheie: cultură organizațională, comunicare managerială, continuitate, cicluri de învățământ superior, structuri organizaționale, atribuții manageriale.