نامه به سردبیر: تدبیری برای انگیزش - سعیده منجزی; کاوه اسلامی; رضا ارجمند; ماندانا ایزدپناه; امید خیری (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2019)
انگیزش تحصیلی یک عامل موثر در افزایش یادگیری و کسب موفقیت در دانشجویان است. بنابراین لازم است نظام آموزشی در جهت افزایش انگیزه لازم برای یادگیری و پیشرفت دانشجویان که در نهایت منجر به تربیت افراد کارآمدتر خواهد شد تلاش نماید. یکی از راهکارهای افزایش انگیزه در افراد تشویق و قدردانی است. بر همین اساس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سال 1397، برای نخستین بار در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور، اقدام به برگزاری جشنواره تقدیر از دانشجویان برتر آموزشی با عنوان اختصاری "تدبیر" نمود. در این جشنواره از دانشجویان حائز رتبههای برتر در آزمونهای سراسری، دانشجویان برتر آموزشی از لحاظ رتبه معدل و دانشجویان برتر آموزشی از لحاظ فعالیتهای مرتبط با توسعه آموزش، تقدیر به عمل آمد. از آنجایی که چنین جشنوارههایی میتوانند سبب گسترش فضای رقابتی سالم و افزایش نشاط دانشجویان در حیطه آموزش و مشارکت در فعالیتهای توسعه آموزش شوند، لازم است برنامه ریزی جهت انجام آنها به صورت سالیانه در سطح دانشگاه ها صورت گیرد.