Проблема розвитку культури професійного спілкування у фаховій підготовці вчителя іноземних мов - С. М. Амеліна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
У статті розглядається проблема культури професійного спілкування. Зроблена спроба аналізу формування культури професійного спілкування за допомогою іноземних мов.