ПРАКТИКИ РЭПТ. КЛИНИЧЕСКИЙ СЛУЧАЙ: ОТКАЗ ОТ ДОЛЖЕНСТВОВАНИЯ - USM ADMIN (Moldova State University, 2014)
PRACTICI REBT. STUDIU DE CAZ: REFUZ LA TIRANIA LUI «TREBUIE» Actualmente, REBT este una dintre cele mai solicitate în întreaga lume strategii terapeutice. Ea urmăreşte scopul să-i înveţe pe oameni să gândească diferit - raţional, flexibil, realist - şi să aplice un nou mod de gândire în viaţa de zi cu zi. În articol este prezentat un exemplu de consiliere psihologică, ca parte a terapiei REBT. Cuvinte-cheie: terapie comportamentală raţional-emotivă, credinţe iraţionale, gânduri negative.