ОСОБЛИВОСТІ ФАРМАКОТЕРАПІЇ ТА КЛІНІЧНА ФАРМАКОЛОГІЯ ПЕРІОДУ НОВОНАРОДЖЕНОСТІ. - A. G. Tzipcun (Bukovynian State Medical University, 2016)
У лекції представленні сучасні погляди на особливості фармакотерапії в період годування груддю. Обговорені засоби, які стимулюють або пригнічують лактацію. Надана характеристика фармакологічних препаратів, які є потенційно небезпечними з урахуванням критеріїв небажаності та категоричної заборони.