Особливості професійного розвитку викладачів вищої школи у Великій Британій та США - Ярослава Бельмаз (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University, 2013)
Стаття присвячена проблемі професійного розвитку викладачів вищої школи у Великій Британії та США. Автор доводить важливість усіх етапів цього процесу, починаючи від навчання в магістратурі і закінчуючи самоосвітою. Статья посвячена проблеме профессионального развития преподавателей высшей школы в Великобритании и США. Автор доказывает важность всех этапов данного процесса, начиная от обучения в магистратуре и заканчивая самообразованием. The article deals with the issue of the professional development of higher education teachers in Great Britain and the USA. The author argues the importance of all stages of that process - from studying at Graduate School to self-education.