Rozvíjení pedagogických dovedností v profesionálním praktiku z pedagogiky - Hana Horká (Czech Pedagogical Society, 2018)
Stať navazuje na příspěvek Řezáče (1998) a pojednává o etapách vytváření pedagogických dovedností v profesionálním praktiku z pedagogiky. Informace o výzkumném záměru jsou doplněny dílčími výsledky šetření, realizovaných se studenty oboru učitelství 1. stupně ZŠ.