Силові навантаження в системі мотиваційно-ціннісних орієнтацій студентів вищих навчальних закладів - Роман Євгенович Черкашин; Володимир Миколайович Михалевський; Олександр Васильович Валькевич (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті подано визначення місця силових навантажень у системі мотиваційно-ціннісних орієнтацій студентів вищих навчальних закладів і виховання в них позитивного ставлення до фізичного виховання та спорту.