Construcció d'un elèctrode normal d'hidrogen - Josep Corominas (Universitat Autònoma de Barcelona, 2006)
Es tracta de muntar un dispositiu que equival a l'elèctrode normal d'hidrogen i utilitzar-lo per mesurar potencials estàndard de reducció referits a aquest elèctrode.