رابطۀ بین ابعاد مدیریت مشارکتی با مقاومت در‌برابر تغییر در مسئولین تربیت‌بدنی - ابوالفضل فراهانی; جواد آزمون; سیدمحسن موسوی (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف از پژوهش حاضر، تعیین رابطۀ بین ابعاد مدیریت مشارکتی با مقاومت در‌برابر تغییر در مسئولین تربیت‏بدنی آموزش و پرورش استان تهران است. جامعۀ آماری پژوهش، 376 مسئول بود که 190 نفر از آن‌ها انتخاب شدند. نتایج به‌دست‌آمده در سطح نشان داد که بین مشارکت در برنامه¬ریزی و هدف‏گذاری با مقاومت در برابر تغییر، بین مشارکت در تصمیم-گیری و حل¬مسئله و مقاومت در برابر تغییر بین مشارکت در کنترل و نظارت و مقاومت در برابر تغییر و بین مشارکت در اجرا و مقاومت در برابر تغییر در مسئولین تربیت‌بدنی آموزش و پرورش استان تهران، رابطه‌ای منفی و معکوس وجود دارد؛ بنابراین می¬توان گفت هرچه سبک مدیریت مشارکتی در تربیت¬بدنی آموزش و پرورش استان تهران بیشتر مورد استفاده قرار گیرد، مقاومت مسئولین تربیت¬بدنی استان در برابر تغییر کاهش خواهد یافت.