Інформація про VIІ Міжнародну науково-практичну конференцію «ФІЗИЧНА АКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ ЖИТТЯ ЛЮДИНИ» - Svitlana Indyka (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2023)
Інформація про VIІ Міжнародну науково-практичну конференцію «ФІЗИЧНА АКТИВНІСТЬ І ЯКІСТЬ ЖИТТЯ ЛЮДИНИ»