Tutkimusmenetelmäopintoja tohtorikoulutettaville - terveiset Hong Kongin kevään kurssilta - Ulla-Mari Kinnunen; Anne Kuusisto; Sari Nissinen; Kaija Saranto (Finnish Social and Health Informatics Association, 2018)
Kiinalaiset ja suomalaiset tohtoriopiskelijat vahvistavat tutkimusmenetelmäosaamistaan CIMOn rahoittamassa yhteistyöhankkeessa. Syksyllä 2016 alkaneen opintokokonaisuuden suunnittelun tavoitteena on pilotoida kahta opetusteemaa- Hoitosuositusten kehittäminen ja Big Data. Verkko-opetusta hyödyntävän hankkeen ensimmäinen lähiopetusjakso toteutettiin Hong Kongissa maaliskuussa 2017. Ajankohta tarjosi tohtoriopiskelijoille mahdollisuuden esittää myös omaa tutkimusta kansainvälisessä EAFONS-konferenssissa.